Strootman mogelijk weer geopereerd aan knie

24 augustus 2015, 14:46

De perikelen rond de fysieke gesteldheid van Kevin Strootman blijven maar aanwezig. De Nederlandse middenvelder lijkt de weg naar wedstrijdfitheid nog steeds niet te zijn ingeslagen. In de Italiaanse media wordt gezegd dat de speler van AS Roma wellicht weer geopereerd zal worden, omdat zijn knieproblemen nog altijd niet verdwenen zijn.

Strootman kwakkelt al anderhalf jaar met zijn knie. Hij scheurde in het voorjaar van 2014 zijn kruisband af en ging eerder dit jaar voor de tweede keer onder het mes. Hij meldde zich onlangs weer op het trainingsveld van AS Roma en leek zelfs de start van het nieuwe seizoen te kunnen halen, maar de knie blijft volgens Corriere dello Sport tegenwerken.

Roma zou het besluit over al dan niet opereren bij Strootman zelf hebben neergelegd. De middenvelder is onderzocht door experts uit de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland en Rome en de specialisten zouden niet eensgezind zijn over een operatie. Het is verder nog afwachten wat er gaat gebeuren met Strootman, die PSV in 2013 verruilde voor Roma en al snel uitgroeide tot een belangrijke schakel in het elftal van de Giallorossi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen