Fanatieke Twente-aanhang eist zege van Schreuder

Jw
24 augustus 2015, 16:21

De fanatieke supporters van FC Twente beginnen zich te roeren na de teleurstellende seizoensstart van hun club. Supportersvereniging Vak P eist komende zaterdag drie punten in de streekderby tegen Heracles Almelo. Als de ploeg daar niet in slaagt, komt de harde kern van de aanhang naar het trainingscomplex om uitleg te vragen. Dat staat in een statement van Vak P op Facebook.

De supportersclub is ontevreden over het beleid van de club en wil al sinds het eind van vorig seizoen dat trainer Alfred Schreuder de laan uit wordt gestuurd. Met de term "Opgeskreudert" wordt die mening op het sociale medium nog wat extra lading gegeven. Vak P zegt dat de supporters zich bij een gelijkspel of verlies om 23.00 uur zullen verzamelen. Hoe het protest er dan uit komt te zien, is niet gemeld. 

Eerder vandaag liet FC Twente-voorzitter Aldo van der Laan weten dat de positie van Schreuder niet ter discussie staat. De preses sprak na het teleurstellende verlopen vorige seizoen al zijn vertrouwen in de oefenmeester uit. FC Twente moest deze zomer door de financiële malaise bij de club veel steunpilaren verkopen. Een deel van de aanhang ziet dat dus niet als excuus voor de slechte resultaten. FC Twente behaalde in de eerste drie wedstrijden slechts één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen