'Groningen verrast met komst 18-voudig international'

25 augustus 2015, 07:54   Bijgewerkt: 25 augustus 2015, 09:39

FC Groningen lijkt deze zomer nog een verrassende slag te gaan slaan op de transfermarkt. De bekerhouder is druk bezig om de komst van Hedwiges Maduro te realiseren. De 30-jarige middenvelder kan een tweejarig contract ondertekenen in Euroborg. Volgens De Telegraaf heeft Groningen al een mondeling akkoord bereikt met de 18-voudig international van Oranje, het wachten is nu op groen licht van PAOK Saloniki.

Er verschenen eerder al berichten in de Griekse media over de Groningse interesse in Maduro, maar het verhaal is nu dus een stuk concreter geworden. De controlerende middenvelder heeft een aflopend contract bij PAOK, waar hij niet echt toekomstperspectief heeft. Hoewel technisch directeur Frank Arnesen en trainer Igor Tudor hem graag aan boord willen houden, wil de Russische clubeigenaar Ivan Savvidis hem graag slijten.

Maduro speelde tussen 2004 en 2007 in het shirt van Ajax en maakte daarna de overstap naar Valencia. Via Sevilla kwam hij uiteindelijk in Griekenland terecht. Na twee seizoenen bij PAOK te hebben gespeeld staat hij dus voor een terugkeer naar de Eredivisie. Zijn contract in Thessaloniki lijkt dinsdagmiddag om 14.00 uur ontbonden te zijn. Als dat daadwerkelijk zo is, dan reist Maduro naar Nederland om medisch gekeurd te worden en te tekenen.

Bij Groningen moet Maduro het vertrek van Tjaronn Chery, Eric Botteghin en Maikel Kieftenbeld opvangen, in termen van ervaring. Wordt zijn overstap definitief afgerond, dan lijkt Yoëll van Nieff verhuurd te worden aan Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen