Van den Ham na dreun van jewelste: "Comedy Capers"

25 augustus 2015, 09:07

Harry van den Ham nam vorige week het trainerschap bij FC Dordrecht over van Jan Everse, maar de oefenmeester kent een dramatische terugkeer bij de Schapenkoppen. De Dordtenaren verloren vorige week al met 3-1 bij FC Volendam en werden maadagavond met maar liefst 7-0 afgedroogd door mededegradant NAC Breda. Van den Ham stak zijn woede na afloop van het duel niet onder stoelen of banken.

"Als je onnodig met 7-0 verliest dan sta je hier wel als een balende coach", zo begon Van den Ham nog rustig in gesprek met RTV Rijnmond. Daarna werden zijn woorden een stuk kritischer. "Het is ongelooflijk hoe je de eerste twee goals tegen krijgt. Dat is echt niveau nul. Ik heb me daar kapot aan geërgerd en dat hebben ze ook wel geweten in de rust. Comedy Capers. Het zijn dingen die absoluut niet mogen gebeuren", bromt Van den Ham.

Toch ziet Van den Ham het nog wel zitten. "Ze hebben een les gehad in volwassen worden, maar er zit absoluut potentie in deze groep. Alleen het rendement van de buitenspelers moet omhoog. Op het middenveld hebben we genoeg dynamiek en daar ben ik van overtuigd dat het goed komt. Het is een kwestie van tijd. Die heb je alleen niet altijd. Als je twee keer verliest, dan valt dat niet mee. Ik kijk ook naar mezelf. Dit soort wedstrijden zal niet meer voorkomen. Ik ben heel blij met het interlandweekend binnenkort. Dan kunnen we twee weken trainen en kan ik de puntjes op de 'i' zetten", besluit de Dordrecht-trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen