Willem II hoopt naast Andersen nog op extra aanvaller

25 augustus 2015, 10:16

Willem II versterkte haar voorhoede deze zomer al met Ajax-huurling Richairo Zivkovic en in navolging van hem komt ook Lucas Andersen op huurbasis over van de club uit Amsterdam. Maar hier lijkt het nog niet bij te blijven. Carlos Aalbers, de technisch manager van Willem II, hoopt nog een aanvaller te verwelkomen in Tilburg.

Door de blessures van Bruno Andrade en Terell Ondaan was het voor Willem II zaak om te zoeken naar aanvallende versterkingen. Dat is al enigszins gelukt, maar er moet nog een spits bij komen. "Dat klopt helemaal", zegt Aalbers op de clubwebsite. "De aanvalslinie is nog niet volledig bezet. Met Zivkovic hebben we een buitenkansje kunnen huren, en met Andersen huren we een talentvolle vleugelspeler. Ik ben nog volop bezig, maar ik kan hier nog niets over zeggen", stelt de technisch manager van de Tricolores verder.

Het is afwachten met wat Willem II op de proppen zal komen. "Tot 1 september blijft het spannend en vooral goed opletten en op tijd toeslaan. Voor NEC had ik destijds Björn Vleminckx van KV Mechelen kunnen kopen en die werd twee jaar later nadat hij topscoorder van de Eredivisie werd verkocht aan Club Brugge met een mooie winst. Het zou super zijn als ik dat nog eens kon herhalen", denkt Aalbers terug aan zijn periode in Nijmegen.

Komende vrijdagavond wacht voor Aalbers een weerzien met NEC, waar hij van 2007 tot 2013 werkzaam was als technisch directeur. "Ik hoop dat een van mijn aanwinsten nadrukkelijk zijn stempel zal drukken op de wedstrijd en het verschil kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen