Gejuich na wissel Ten Voorde: "Had ik niet verwacht"

25 augustus 2015, 16:04

Rick ten Voorde heeft het publiek bij FC Emmen nog niet bepaald kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De aanvaller kwam er maandagavond niet aan te pas in de met 0-1 verloren thuiswedstrijd tegen Helmond Sport en speelde naar eigen zeggen 'de slechtste wedstrijd uit zijn loopbaan'. Toen hij naar de kant werd gehaald, was er gejuich op de tribunes te horen.

Een pijnlijk moment dus voor Ten Voorde, die deze zomer terugkeerde bij de club waar het voor hem allemaal begon. "Ik had dit niet verwacht. Nee, kennelijk heb ik geen krediet", zegt de aanvaller tegen RTV Drenthe. "Ik ben nog maar net terug bij de club en natuurlijk is het logisch dat men het een en ander van me verwacht. Helemaal omdat ik ook nog een niveautje hoger heb gespeeld dan bij FC Emmen. Ze hebben gelijk als ze zeggen dat ik slecht was. Kritiek na vanavond is ook terecht, maar dit vind ik jammer, al wil ik er eigenlijk niet op reageren."

Het speelt mee dat Ten Voorde niet als spits, maar als rechtsbuiten moest acteren. "Nee, het is niet mijn plek. De trainer weet dat ook. Ik probeer het goed in te vullen, maar vandaag was dat niet het geval. Het klopt dat ik vandaag zelfs onzeker was als ik aan de bal was. Of dat ligt aan de positie waar ik speel? Dat kan, maar dat mag niet", aldus Ten Voorde, die na zijn eerste periode bij Emmen voor NEC, RKC Waalwijk, NAC Breda, SC Paderborn 07 en FC Dordrecht speelde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen