GAE zeven tot negen maanden zonder geblesseerde Hamdaoui

25 augustus 2015, 20:48

Een flinker domper voor Go Ahead Eagles. Mohamed Hamdaoui heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd. De aanvaller viel maandag tijdens het met 2-4 gewonnen duel met FC Den Bosch geblesseerd uit en staat tot zeven tot negen maanden buitenspel. Dat is vandaag (dinsdag) bekendgemaakt door de Jupiler League-club.

Hamdaoui onderging vandaag een MRI-scan en daar kwam de erge blessure aan het licht. In de bus terug hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een MRI-scan", vertelt Go Ahead Eagles-fysiotherapeut Coen Geers op het digitale huis van de Deventenaren. "Die wees vandaag dit slechte nieuws uit. Nu wordt gekeken hoe rustig de knie blijft op het gebied van een ontstekingsreactie. Aan de hand daarvan wordt een datum voor de operatie vastgesteld."

Geers weet dat Hamdaoui zich op kan maken voor een langdurige herstelperiode. "Voor het herstel van een kruisbandoperatie staat gemiddeld zeven tot negen maanden. Let wel: dit is een gemiddelde. Soms duurt het langer, maar soms ook korter".

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen