'Willem II denkt aan in vergetelheid geraakte Boerrigter'

26 augustus 2015, 07:46

Nog een speler met een verleden bij Ajax komt de gelederen van Willem II mogelijk versterken. Volgens Voetbal International denkt de ploeg uit Tilburg aan de komst van vleugelaanvaller Derk Boerrigter. Hij staat onder contract bij het Schotse Celtic, maar komt daar nauwelijks aan spelen toe.

De 28-jarige Boerrigter maakte in het verleden furore bij met name RKC Waalwijk. Hij dwong een overstap naar Ajax af en hoewel hij sterk begon in Amsterdam, zakte hij mede door aanhoudende rugklachten ver weg. In de zomer van 2013 nam Celtic de blessuregevoelige aanvaller over, maar zijn laatste officiële wedstrijd voor die club dateert alweer van een jaar geleden. Zijn contract in Glasgow loopt nog twee jaar door.

Met Nick van der Velden en Lucas Andersen strikte Willem II de afgelopen week al twee nieuwe aanvallers. Toch zou het, volgens het blad, nog steeds op zoek zijn naar 'aanvallende impulsen'. Met Dico Koppers, Lesley de Sa, Richairo Zivkovic en Ruben Ligeon haalde het deze zomer al diverse oud-Ajacieden binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen