VVV Venlo praat met West Ham over samenwerking

26 augustus 2015, 08:37

VVV Venlo slaat mogelijk de handen ineen met West Ham United. De ambitieuze club uit de Engelse Premier League is op zoek naar club buiten het eigen land om mee samen te werken en VVV is één van de gegadigden. Delegaties van beide clubs zaten maandag met elkaar rond de tafel, meldt 1Limburg.

Namens VVV schoven algemeen directeur Marco Bogers en hoofd jeugdopleiding Roger Bongaerts aan, West Ham had onder meer hoofd opleidingen Terry Westley gestuurd. "We zijn op zoek naar clubs in Europa die met ons willen samenwerken in de breedste zin van het woord. VVV is de enige club uit Nederland die we benaderd hebben", legt Westley uit. De ploeg uit Venlo staat open voor een samenwerking, laat Westleys collega Bongaerts weten. "West Ham is een ambitieuze club die vanaf volgend seizoen in een nieuw stadion gaat spelen en zo snel mogelijk de top zes van Engeland wilt bestormen. Het gaat om een samenwerking op alle fronten. We hebben West Ham duidelijk gemaakt dat beide partijen hiervan moeten profiteren", meldt hij.

West Ham staat in Engeland bekend om zijn goede jeugdopleiding. Onder meer Bobby Moore, Geoff Hurst, Frank Lampard en Rio Ferdinand werden opgeleid door de ploeg uit Londen. De bedoeling is dat West Ham in de toekomst, en mogelijk al dit seizoen, één of meerdere talenten gaat stallen bij VVV Venlo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen