Nieuwe domper voor Twente: "Ziet er niet goed uit"

26 augustus 2015, 16:30

De seizoensstart van FC Twente is, met één punt na drie optredens, niet om over naar huis te schrijven. De financieel geplaagde Tukkers hebben tot overmaat van ramp nog een tegenslag te verwerken gekregen. Robbert Schilder, een vaste waarde in de ploeg van coach Alfred Schreuder, verliet het trainingsveld woensdag met een liesblessure.

Hoogstwaarschijnlijk moet er daarom voor de streekderby van komende zaterdag tegen Heracles Almelo een streep worden gezet door de naam van Schilder. "Het ziet er niet heel goed uit", zegt trainer Alfred Schreuder bij RTV Oost. "Maar laten we het eerst even afwachten", aldus de coach, die Jeroen van der Lely waarschijnlijk kiest als vervanger, als Schilder inderdaad niet kan spelen.

Ondertussen is het nog steeds de vraag of Jesús Corona na de transferperiode nog in de Grolsch Veste zal spelen. De Mexicaanse vleugelaanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van FC Porto. "Ik weet dat Ted (Van Leeuwen red.) wel bezig is met diverse transfers. Maar zolang er niets concreets is, kan ik er niets over zeggen", stelt Schreuder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen