'Soap beëindigd: De Bruyne voor 74 miljoen naar City'

26 augustus 2015, 21:04

Na een ellenlange transfersoap ligt de nabije toekomst van Kevin De Bruyne dan toch bij Manchester City. De Engelse topclub neemt de Belgische flankenflitser voor een slordige 74 miljoen euro over van VfL Wolfsburg. Dat melden diverse media uit Duitsland, waaronder Kicker en de Wolfsburger Allgemeine Zeitung.

De Bruyne werd de hele zomer al in verband gebracht met Man City. De Belg leek op het ene moment op weg te zijn naar de Premier League-club, maar leek op een ander moment toch weer bij Wolfsburg te blijven. Het ging steeds een beetje heen en weer. Uiteindelijk lijkt het resultaat van de soap dus te zijn dat hij voor een monsterbedrag naar Engeland verkast.

Man City betaalt in eerste instantie 74 miljoen euro, maar dit bedrag kan nog oplopen tot 80 miljoen euro. De contracten zijn nog niet ondertekend, maar woensdag zou er een doorbraak hebben plaatsgevonden in de onderhandelingen tussen The Citizens en Die Wölfe.

Met de transfer van De Bruyne naar Man City wordt een record verbroken. Nog nooit was er met een overstap van een Bundesliga-speler een bedrag van deze hoogte gemoeid.

Wolfsburg speelt vrijdag tegen Schalke 04, maar lijkt dan dus niet over De Bruyne te kunnen beschikken. Dennis Praet van Anderlecht zou als een belangrijke kandidaat gelden om De Bruyne op te volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen