PEC-fans roepen om Klich: "Ook bij mij speciaal plekje"

27 augustus 2015, 00:11

De supporters van PEC Zwolle zien met lede ogen aan dat het gehele middenveld van het vorige seizoen uit elkaar gevallen is. Jesper Drost vertrok naar FC Groningen, Mustafa Saymak mist de jaargang wegens een zware knieblessure en Ben Rienstra verkast naar AZ. Voor de PEC Zwolle-fans reden genoeg om te hopen op een terugkeer van Mateusz Klich.

Klich maakte van begin 2013 tot de zomer van 2014 deel uit van de selectie van PEC Zwolle, dat hem destijds van VfL Wolfsburg huurde. De Poolse middenvelder maakte furore in het IJsseldeltastadion en wist onder meer de KNVB Beker te winnen met De Blauwvingers. Begin 2015 tekende hij een contract voor drieënhalf seizoen bij FC Kaiserslautern, maar daar heeft hij op het moment geen vaste basisplaats.

Op social media schreeuwen de fans van PEC Zwolle om een comeback van Klich. De Poolse international retweet op zijn beurt veel van deze berichten en lijkt zodoende wel open te staan voor een rentree in Zwolle. Als het aan de supporters ligt, dan komt hij vandaag nog terug. "Hij heeft ook bij mij een speciaal plekje in mijn hart", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen FOX Sports.

Nijkamp wil verder niet te veel zeggen over Klich. "Hij is volgens mij trending topic op Twitter, dus dat geeft wel aan hoezeer het leeft onder de supporters. Elke goede speler is uiteraard welkom, maar het is de vraag of het past."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen