Blind haalt uit met United: "In totaal is 7-1 natuurlijk prima"

Ger
27 augustus 2015, 08:31

Daley Blind mag zich met Manchester United gaan opmaken voor het hoofdtoernooi van de Champions League. De Engelse topclub won woensdagavond met ruime cijfers bij Club Brugge (0-4). Die uitslag was meer dan voldoende na de eerdere thuiszege.

Blind was ondanks de goede uitgangspositie van United vooraf toch op zijn hoede. "We wisten dat we ondanks onze 3-1 zege van vorige week moesten oppassen. Daarom namen we in het begin ook iets minder risico. Door die 0-1 kwamen we goed in de wedstrijd. In totaal is 7-1 natuurlijk prima", aldus Blind tegenover SBS6. "We wisten dat er maar één ding belangrijk was: de Champions League halen. Dat hebben we gedaan."

Blind speelde vorig seizoen vooral als middenvelder bij United, maar moet zich nu richten op een plek in het hart van defensie. "De samenwerking achterin verloopt prima. Ik speel prettig samen met Chris Smalling", aldus de oud-Ajacied. "Het staat goed en het voelt ook goed. Ik sluit me niet af voor andere posities, maar ik focus me nu op de positie centraal achterin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen