Roda JC verhuurt Palacios aan MVV: "Ervaring opdoen"

27 augustus 2015, 14:27

Santiago Palacios stond al op de nominatie om tijdelijk bij Roda JC Kerkrade te vertrekken en heeft nu een nieuwe club gevonden. De 24-jarige aanvaller wordt de rest van het seizoen op huurbasis gestald bij MVV Maastricht. Beide Limburgse clubs hebben de verhuur van de speler via de officiële kanalen bevestigd.

Palacios werd deze zomer door Roda JC overgenomen van topklasser De Treffers, maar komt nog niet in de plannen van coach Darije Kalezic voor. Een verhuurperiode bij MVV wordt gezien als de beste stap voor zijn ontwikkeling. "Roda JC vindt het belangrijk dat Palacios speelminuten maakt en ervaring op doet in de Jupiler League. De aanvaller wordt in principe voor één seizoen verhuurd aan de Maastrichtenaren. Roda JC heeft echter de mogelijkheid om Palacios in de winterstop terug te halen naar Kerkrade", zo klinkt het op de Roda-website.

MVV-coach Ron Elsen is zeer te spreken over de aanwinst. "Met Santiago halen we op dit moment de gewenste aanvallende versterking. Hij kan op meerder posities uit de voeten en bewees vorig jaar in de Topklasse dat hij de weg naar het doel kan vinden. Bij MVV zal hij meer op speelminuten kunnen rekenen en we zijn dan ook zeer verheugd dat we deze speler aan de selectie kunnen toevoegen. Vooral in aanvallend opzicht zal de concurrentie daardoor toenemen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen