NEC is bijna klaar: "Maar ik zou nog graag een spits willen"

27 augustus 2015, 16:52

NEC presenteerde deze week vier aanwinsten. Marcel Ritzmaier (PSV), Joey Sleegers (Feyenoord), Benjamin Kirsten (Dynamo Dresden) en Lucas Woudenberg (Feyenoord) werden stuk voor stuk verwelkomd in het Goffertstadion. De selectie is nu bijna rond, gaf coach Ernest Faber aan op de persconferentie voor de uitwedstrijd tegen Willem II van komende vrijdag. "We zijn bijna klaar nu, alleen zou ik nog een graag een spits erbij hebben."

Faber is tevreden met de selectie die er momenteel staat, maar wil er dus graag nog een targetman bij hebben. "Met Kristján Emilsson hebben we een aanspeelpunt en Christian Santos hangt net wat achter de positie, dus we zoeken nog iemand die juist met meer diepgang vanuit de spitspositie kan spelen. Het seizoen is lang en op die manier hebben we meer flexibiliteit in de keuzes voorin, dan kan er anders gespeeld worden als het spel daarom vraagt", zegt Faber op de clubwebsite.

Faber laat Anthony Limbombe buiten de wedstrijdselectie, al is de aanvaller wel weer in genade aangenomen. Verder lijken er twee aanwinsten te starten tegen Willem II. "Normaal gesproken zullen Marcel Ritzmaier en Joey Sleegers morgen direct gaan spelen, als er tenminste niets meer gebeurd. Marcel brengt voor op de 'tien' toch een stukje ervaring met zich mee, die ook weet wat er nodig is in de eindfase van een aanval. Dat beetje creativiteit misten we nog de laatste weken. En met Joey aan de linkerkant hebben we een technisch vaardige speler, die goed is tussen de linies en die weet hoe hij een doelpunt moet maken. Met de aanvallende vrijheid die hij krijgt binnen ons systeem, kan hij wat extra's brengen voorin."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen