Wolfsburg laat De Bruyne buiten wedstrijdselectie

28 augustus 2015, 09:42

Een akkoord is er volgens de Duitse club nog niet, maar Kevin de Bruyne lijkt wel degelijk op weg naar de uitgang bij VfL Wolfsburg. De 24-jarige Belgische spelmaker is buiten de selectie voor de competitiewedstrijd tegen Schalke 04 gelaten. Hetzelfde geldt overigens voor teamgenoot Ivan Perisic.

De Bruyne lijkt op weg naar Manchester City, dat zo'n 74 miljoen euro voor hem op tafel zou willen leggen. In Duitse media werd woensdagavond al gerept over een akkoord tussen Wolfsburg en Man City, iets dat een dag later door de club ontkend werd. "We hebben groen licht gegeven om de onderhandelingen te openen, maar Kevin is nog steeds speler van Wolfsburg", zei directeur Klaus Allofs. "We hebben geen haast met het rondmaken van de transfer. Beide partijen moeten winst kunnen halen uit de overstap. Is dat niet zo, dan blijft De Bruyne mooi bij Wolfsburg. De deal moet alleen maar winnaars kennen, anders komt er geen transfer."

VfL Wolfsburg, één van de tegenstanders van PSV in de groepsfase van de Champions League, speelt vanavond (vrijdag) tegen Schalke. Naast De Bruyne ontbreekt dus ook Perisic, die naar Inter kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen