Ook verdediger St. Juste twijfelgeval bij sc Heerenveen

28 augustus 2015, 14:25

De selectie van sc Heerenveen voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle bevat twee twijfelgevallen. Naast spits Mitchell te Vrede, die vorige week geblesseerd uitviel, is ook verdediger Jerry St. Juste niet helemaal fit. Hij had de afgelopen dagen last van hoofdpijn. "Jerry heeft vanochtend meegetraind, nu is het afwachten hoe hij hierop reageert", laat coach Dwight Lodeweges weten op de website van zijn club.

Evenals St. Juste stond ook Te Vrede vrijdag op het trainingsveld. Lodeweges weet nog niet of hij de spits op gaat stellen. "We moeten kijken in hoeverre het een risico is om Mitchell te laten beginnen."

De coach hoopt dat zijn team tegen PEC Zwolle even sterk voor de dag komt als afgelopen weekend tegen landskampioen PSV. "Met PSV als tegenstander hoef je niets te zeggen. Voor een trainer is het altijd de vraag hoe een jonge ploeg uit zo'n wedstrijd komt. Ik hoop dat ze tegen PEC net zo hongerig zijn als een week geleden. Afgaande op de trainingen zit het wel goed. Het plezier straalt er af", aldus de Canadees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen