PSV moét in topper: "Wel lekkere tegenstander nu"

28 augustus 2015, 14:34

"Nou ja", antwoordde Luuk de Jong toen hem vorige week na het teleurstellende gelijkspel tegen sc Heerenveen (1-1) gevraagd werd naar de wedstrijd van zondagmiddag tegen Feyenoord en de timing van deze kraker. De aanvoerder van PSV haalde zijn schouders op. Na drie speelronden heeft hij met zijn Eindhovense ploeggenoten slechts één keer gewonnen, waardoor er werk aan de winkel is.

In het eigen Philips Stadion werd FC Groningen in de tweede speelronde met 2-0 opzij geschoven door PSV, maar voor en na dit duel morste de regerend landskampioen punten. Bij ADO Den Haag (2-2) werden dure punten laten liggen, bij Heerenveen kon de ploeg van coach Phillip Cocu dus ook niet winnen. Nu wacht dus de topper tegen Feyenoord, dat na drie optredens nog foutloos is. "Dat is wel een ander niveautje", beseft De Jong.

Toch maakt de aanvoerder van PSV zich niet al te veel zorgen, ondanks de matige start van het seizoen. "We zullen tegen Feyenoord weer genoeg kansen krijgen, dat was tegen ADO Den Haag en Heerenveen ook het geval. We moeten de topper tegen Feyenoord met een goed gevoel benaderen en alles geven."

Door de dubbele averij van PSV staan Ajax en Feyenoord op vier punten voorsprong van de ploeg uit Eindhoven. "We moesten dat snel een plekje geven en ons meteen volledig op de topper tegen Feyenoord richten. Dat is wel een lekkere tegenstander nu. Het is altijd mooi om tegen topteams te spelen, vooral thuis", stelde doelman Jeroen Zoet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen