De Graafschap nu al onder druk: "Cruciaal duel? Dat niet"

28 augustus 2015, 14:49

Als De Graafschap niet heel snel in een uitzichtloze situatie wil belanden, moet het op korte termijn punten gaan pakken. De ploeg uit Doetinchem verloor de afgelopen weken van achtereenvolgens sc Heerenveen, PEC Zwolle en Roda JC Kerkrade en hoopt komend weekend voor het eerst te kunnen juichen.

De tegenstander dit weekend is Excelsior, op papier een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Toch spreekt coach Jan Vreman nog niet van een cruciale wedstrijd voor zijn club. "Nee, dat zie ik nu nog niet zo. Omdat je nog aan het begin van de competitie staat, denk ik niet dat nu beslist gaat worden. We willen wel van die nul punten af", benadrukt de trainer van De Graafschap in gesprek met Omroep Gelderland.

"Excelsior is een team dat bij ons in de buurt kan zitten", weet hij. "Maar het is niet zo dat we ze zomaar opzij gaan zetten. Ze verliezen tegen Groningen en NEC pas in de slotfase en tegen AZ wordt het 2-2."

In de persoon van Cas Peters haalde De Graafschap deze week een nieuwe spits, maar hij begint nog niet in de basis tegen Excelsior. "We nemen hem wel mee, maar hij is nog niet klaar voor een hele wedstrijd", zegt Vreman over de oud-spits van FC Emmen. "Maar aan het einde van een wedstrijd kan hij wel wat bewerkstelligen, denk ik. Erik Quekel heeft last van een grote teen, dus gaat Vincent Vermeij daarom spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen