Vd Brom: "Kans heb je altijd, maar wordt zware opgave"

28 augustus 2015, 15:14

Na de prachtige zege op Astra Giurgiu was AZ vrijdag present bij de loting voor de Europa League-groepsfase. Met Athletic de Bilbao, FC Augsburg en Partizan Belgrado rolden drie fraaie tegenstanders uit de koker in Monaco. Coach John van den Brom weet dat zijn ploeg de borst nat kan maken.

"Athletic Bilbao is een hartstikke leuke club om tegen te spelen", luidt de eerste reactie van Van den Brom op de website van de Alkmaarse club. "Een goede ploeg, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Dat geldt ook voor FC Augsburg en FK Partizan. Maar hier hebben we het voor gedaan. Ik kijk er in ieder geval naar uit om dit soort wedstrijden te spelen. Kans heb je altijd, maar het wordt wel een zware opgave."

De coach van AZ kent, kort na de loting, de kracht van de tegenstanders al enigszins: "Athletic de Bilbao heeft nog niet zo lang gelden met 4-0 van FC Barcelona gewonnen, dus ga er maar aan staan. Augsburg is een fysiek sterke club uit de Bundesliga. Een zware competitie, net als de Spaanse. Normaal gesproken zou je dan zeggen dat Partizan de makkelijkste tegenstander is, maar de Servische competitie is ook heel aardig. Ik heb die ploeg een aantal keer bezig gezien en het kan er heet aan toe gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen