'PSV informeert tevergeefs bij Bayern naar Højbjerg'

28 augustus 2015, 15:50

PSV wilde graag werk maken van de komst van een mooie versterking voor het middenveld. De Eindhovenaren hebben bij Bayern München geïnformeerd naar Pierre Emile Højbjerg, een twintigjarig talent uit Denemarken. Dat meldt De Telegraaf vrijdagmiddag.

Eerder deze werd in dezelfde krant al duidelijk dat PSV de gelederen nog aan hoopt te vullen met een offensief ingestelde middenvelder. Dat is Højbjerg, die het afgelopen half jaar door Bayern verhuurd werd aan FC Augsburg. PSV wilde de Deense international graag huren, maar Bayern zou hier een stokje voor hebben gestoken. Van een overstap komt het niet, het talent wordt uitgeleend aan Schalke 04.

De Eindhovenaren zouden een soortgelijke constructie als met Andrés Guardado en Nicolas Isimat-Mirin in gedachten hebben bij de komst van een nieuwe middenvelder. De Mexicaan en Fransman werden vorig seizoen gehuurd van respectievelijk Valencia en AS Monaco, wisten een positieve indruk achter te laten in het Philips Stadion en werden vervolgens gecontracteerd. De regerend landskampioen hoopt derhalve weer een speler die bij een grote club niet echt aan bod komt voor één seizoen te huren. Bij Højbjerg gaat deze vlieger dus niet op.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen