Koploper FC Volendam laat eerste punten liggen

Ger
28 augustus 2015, 22:10   Bijgewerkt: 28 augustus 2015, 22:15

FC Volendam heeft voor het eerst punten gemorst in deze editie van de Jupiler League. De koploper speelde voor eigen publiek gelijk tegen VVV Venlo: 1-1. FC Volendam was het seizoen begonnen met vier opeenvolgende overwinningen.

De Noord-Hollandse equipe dreigde tegen VVV zelfs met lege handen achter te blijven. Invaller Vito van Crooy zette de bezoekers uit Limburg in de 87ste minuut op voorsprong. Twee minuten later werd het alsnog gelijk. Ties Evers voorkwam een nederlaag van de lijstaanvoerder. Achilles '29 kan zondag in punten naast FC Volendam komen. Dan moet wel de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles worden gewonnen.

NAC Breda liet na twee klinkende zeges weer punten liggen. De degradant moest op bezoek bij Helmond Sport genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Aleksander Bjelica zette de thuisploeg vlak na de pauze op 1-0. Op de valreep hield NAC door een treffer van Kevin Brands toch een puntje over aan het duel. De ploeg van trainer Robert Maaskant heeft na vijf wedstrijden al acht punten laten liggen.

Trainer Harry van den Ham heeft zijn eerste zege binnen sinds zijn terugkeer op de bank van FC Dordrecht. De thuiswedstrijd tegen FC Oss werd met 1-0 gewonnen. Met zijn doelpunt in de 57ste minuut werd Jeroen Lumu matchwinner aan de Krommedijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen