Druk op PSV en Cocu: "Noodzaak om punten te pakken"

29 augustus 2015, 09:14

Al vroeg in het eredivisieseizoen staat er voor PSV een wedstrijd op de rol die eigenlijk gewonnen moét worden. De regerend kampioen neemt het morgen (zondag) op eigen veld op tegen Feyenoord, dat na drie duels nog foutloos is. PSV heeft slechts vijf punten en kan dus geen punten morsen, beseft coach Phillip Cocu.

Het verschil tussen beide titelkandidaten bedraagt na drie speelronden dus vier punten. "Als de resultaten achterblijven wordt de druk groter. Dat moeten we zien te voorkomen", is Cocu duidelijk in De Telegraaf.

Hij heeft gezien dat het bij Feyenoord vooralsnog crescendo gaat. "Feyenoord is goed begonnen aan de competitie en wij hebben al wat averij opgelopen, daarom is het noodzaak om drie punten te pakken", aldus de coach, die de kracht van de tegenstander kent. "Ik vind het een goede, degelijke ploeg. Ze hebben goede versterkingen gehaald. Ik vind Feyenoord er sterker op geworden. Qua leeftijd is het ook meer uitgebalanceerd met onder meer een ervaren jongen erbij als Dirk Kuyt, die altijd het voortouw neemt."

De kraker in Eindhoven begint zondag om 16.45 uur. Vorig seizoen eindigde het treffen in het Phillips Stadion in een 4-3 zege voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen