Wijnaldum heeft vertrouwen in PSV: "Komt wel goed"

29 augustus 2015, 09:52

Ondanks een beroerde start, PSV behaalde slechts vijf punten uit de eerste drie duels, is er volgens Georginio Wijnaldum geen reden voor paniek in de 'Lichtstad'. De aanvoerder van vorig seizoen verwacht dat de ploeg zijn draai nog wel gaat vinden.

Wijnaldum, die nu voor Newcastle United speelt, denkt dat de selectie nog aan elkaar moet wennen door de komst van nieuwe spelers. "Ik zie het wel goed komen met PSV. Het is allemaal nog maar het begin", zegt hij in De Telegraaf. "Ik denk dat de club goed heeft ingekocht, alleen duurt het even voordat nieuwe spelers hun draai hebben gevonden. Toen ik naar PSV kwam, had ik ook tijd nodig om mijn plek te vinden in het team en in Eindhoven. Die tijd moeten de nieuwe jongens ook krijgen, maar eigenlijk is er geen tijd, want PSV moet weer kampioen worden."

De aanvallende middenvelder greep vorig seizoen de landstitel met de Eindhovenaren. Dat ging relatief eenvoudig, blikt hij terug. "Vorig seizoen zijn we eigenlijk lachend kampioen geworden, want het is ons nooit moeilijk gemaakt door onze concurrenten. Dit seizoen zal het moeilijker worden."

Wijnaldum speelt vanmiddag (zaterdag) met zijn nieuwe werkgever tegen Arsenal. Maandag ontvangt hij op het Gala Voetballer van het Jaar de Gouden Schoen voor beste speler van de Eredivisie van afgelopen seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen