'Tik' voor doelpuntloos Willem II: "Hebben goals nodig"

29 augustus 2015, 10:59

Willem II oogstte afgelopen seizoen als promovendus veel lof met aanvallend voetbal en eindigde het seizoen knap als negende. Dit seizoen kent de formatie van Jurgen Streppel een moeizame start. Vrijdag werd er in eigen huis met 0-1 verloren van NEC, waardoor de Tilburgers slechts twee punten hebben na vier duels. Voornamelijk de doelpuntendroogte baart de spelersgroep zorgen.

Willem II scoorde slechts één keer in vier duels. "We hebben doelpunten nodig, daar schort het nu aan", spreekt Robert Braber klare taal tegen Omroep Brabant. Hij begon vrijdag in de basis, ten koste van Richairo Zivkovic, die nog niet scoorde voor de Tilburgers. "Robert deed het goed in de voorbereiding, hij verdient het om te spelen", legt Streppel uit. "Richairo zit in een wat moeilijke fase, hij werkt hard om terug te komen. Hij was gelukkig erg teleurgesteld en uitte dat op een goede, professionele manier", aldus de coach, die de zeperd tegen NEC een 'tik' noemt.

Braber weet dat de moeizame doelpuntenproductie een probleem is voor de Tilburgers. "Nou ja, als je één goal maakt in vier wedstrijden dan lijkt het me logisch dat je doelpunten nodig hebt. Of dat dan een spits is of een buitenspeler die veel kan scoren, maakt me niet veel uit. We hebben doelpunten nodig, daar schort het op dit moment aan", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen