Newcastle met vier Nederlanders, Arsenal mist Özil

29 augustus 2015, 13:02   Bijgewerkt: 29 augustus 2015, 14:37

Er staan vier Nederlanders aan de aftrap bij Newcastle United tegen Arsenal, het Premier League-duel dat vandaag (zaterdag) om 13.45 uur begint. Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum hebben allemaal een basisplaats gekregen van coach Steve McClaren.

Beide teams speelden afgelopen speelronde met 0-0 gelijk. The Magpies hielden Manchester United op knappe wijze op 0-0, terwijl Arsenal maandag in eigen huis de punten moest delen met Liverpool. Bij Newcastle blonk Krul uit op Old Trafford, de keeper hield zijn team met enkele fraaie reddingen op de been in Manchester. Bij de thuisclub begint Siem de Jong vanmiddag overigens op de bank.

Bij Arsenal ontbreekt Mesut Özil met een lichte knieblessure. De Duitser mist zodoende voor de derde keer op rij het uitduel met Newcastle. Hij wordt 'op tien' vervangen door Aaron Ramsey en daardoor is er op de rechtervleugel plaats voor Alex Oxlade-Chamberlain. Arsene Wenger kiest overigens voor Theo Walcott in de spits in plaats van Olivier Giroud.

Opstellingen

Newcastle United: Krul; Janmaat, Mbemba, Coloccini, Haidara; Anita, Colback; Sissoko, Wijnaldum, Thauvin; Mitrovic.

Arsenal: Cech; Bellerin, Koscielny, Gabriel, Monreal; Coquelin, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Sanchez; Walcott.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen