Aanwinst Younes verdwijnt alweer uit Ajax-selectie

29 augustus 2015, 14:45   Bijgewerkt: 29 augustus 2015, 15:52

Amin Younes mocht afgelopen donderdag bij de uitwedstrijd van Ajax tegen FK Jablonec ruiken aan speelminuten, maar maakt geen onderdeel meer uit van de wedstrijdselectie voor het thuisduel met ADO Den Haag van zondag. Dat maakt Ajax bekend op de website van de club.

De zomeraanwinst wordt door coach Frank de Boer dus buiten de selectie gelaten voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag. Hij wacht zodoende nog op zijn eerste officiële speelminuten voor de hoofdmacht van Ajax, want ook donderdag tegen Jablonec mocht hij zijn opwachting nog niet maken. Younes (22) kwam deze zomer over van Borussia Mönchengladbach. Younes is niet de enige die ontbreekt in de selectie. Ook voor toptalent Vaclav Cerny is tegen ADO geen plaats.

De volledige Ajax-selectie voor het duel met ADO Den Haag: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Yaya Sanogo, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen