Beugelsdijk scoorde tegen Ajax: "Het mooiste moment"

29 augustus 2015, 16:46

In 2012 maakte Tom Beugelsdijk zijn debuut voor ADO Den Haag in de thuiswedstrijd tegen Ajax. De verdediger scoorde met een mooie kopbal en hielp zijn ploeg daarmee aan een punt tegen de kampioen van dat seizoen. Die goal was het mooiste moment de loopbaan van der teruggekeerde verdediger, zo geeft hij aan.

"Ik denk er nog vaak aan", zegt de centrumverdediger tegen het AD. "Het is het mooiste voetbalmoment uit mijn loopbaan. Ik kwam net kijken. Mocht het veld in voor Gabor Horvath, die geblesseerd was. Na dertien en nog wat minuten gooit Danny Holla de bal voor het doel", reconstrueert Beugelsdijk. "Ik maakte een vooractie en kwam los van Niklas Moisander en kopte hem zo in, tegendraads, in de verre hoek, langs Kenneth Vermeer."

Beugelsdijk keerde vorige week terug bij ADO, na een kortstondig verblijf bij het Duitse FSV Frankfurt. Na zijn rentree als invaller tegen FC Utrecht afgelopen weekend wacht zondag mogelijk een basisplaats, als ADO op visite gaat bij Ajax. 'Ik wil me nu echt weer op het voetbal focussen. Te beginnen zondag in de Arena."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen