Feyenoord vindt PSV favoriet in kraker: "Dat denk ik zeker"

29 augustus 2015, 17:14

Wie een blik op de ranglijst van de Eredivisie werpt, kan niet anders dan concluderen dat Feyenoord zondag als favoriet begint aan het uitduel met PSV. De Rotterdammers hebben na drie duels al vier punten meer dan de regerend kampioen, maar de spelers van Feyenoord vinden PSV desondanks de favoriet voor de zege.

"Op basis van het verleden denk ik dat zeker", zegt aanvoerder Dirk Kuyt tegen RTV Rijnmond. "Vorig jaar werd PSV met veel punten voorsprong kampioen en dus is het meer dan logisch dat ze ook dit jaar titelkandidaat zijn. Ook wij hebben een goede start en willen graag de volgende stap maken, maar je ziet dat PSV-spelers toch eerder geselecteerd worden voor Oranje", aldus Kuyt, die wel goede hoop heeft op een driepunter. "Je kunt zien dat Feyenoord niet bang is om tegen PSV te spelen."

Karim El Ahmadi sluit zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "De zeges geven vertrouwen, maar PSV is favoriet. Het spel moet beter. Punten pakken, dat is waar het nu om draait. Ik denk wel dat we een stuk meer volwassen zijn geworden."

De kraker in het Phillip Stadion begint om 16.45 uur.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen