Ten Hag blij met Utrecht: "Je ziet duidelijk progressie"

29 augustus 2015, 23:17

FC Utrecht boekte zaterdagavond de eerste zege van het seizoen. Tegen FC Groningen werd het 2-0 en op dat resultaat viel niets af te dingen, want de ploeg uit de Domstad was heer en meester. Coach Erik ten Hag is tevreden over hetgeen hij zag.

In de eerste helft zette Bart Ramselaar FC Utrecht op voorsprong. Daarna bleef de thuisploeg domineren, maar omdat een tweede goal uitbleef werd het toch even spannend. "In de rust van de wedstrijd voerde FC Groningen wat veranderingen door. Wij besloten onze eigen organisatie te behouden", zegt Ten Hag op de clubsite. "Er was even een moment waarop we echt achteruit moesten. Dat hebben we vanuit de dug-out proberen te herstellen. Met behulp van het publiek kwam er toen de schwung weer in."

Met een fraaie treffer besliste Timo Letschert het duel in de slotfase. "Dat doelpunt was voor mij de kers op de taart. Een geweldige goal", vindt Ten Hag. FC Utrecht pakte zo de eerste zege en Ten Hag is optimistisch over de stand van zaken bij zijn club. "We hebben nu vier wedstrijden gespeeld en gaan een interlandweekend tegemoet. Van deze overwinning mogen we best even genieten. Je ziet duidelijk progressie. De komende weken gaan we verder sleutelen aan het potentieel dat er in deze jonge, talentvolle spelersgroep zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen