Van de Looi baalt: "Zeer teleurstellende nederlaag"

30 augustus 2015, 00:05

FC Groningen speelde een uiterst magere wedstrijd op bezoek bij FC Utrecht. Het werd 2-0 voor de thuisploeg, nog zonder overwinning in dit seizoen, en dat resultaat was volledig verdiend. Dat moet ook Erwin van de Looi, de coach van de verliezende ploeg, toegeven.

"We hadden ons heel wat anders voorgenomen dan het is geworden vanavond", zegt Van de Looi op de website van zijn club over het duel in de Galgenwaard. "Het was een heel matige wedstrijd. In de eerste helft hadden we veel moeite om Utrecht onder druk te krijgen. Het ging niet zoals afgesproken en na balverovering stonden we niet goed in positie. We gaven bijna niks weg, maar door een slordig moment kregen we toch een goal tegen."

In het eerste deel van de wedstrijd was het spel van zijn ploeg nog 'heel aardig', vindt de coach. Daarna ging het snel minder. "Na 25 minuten kwamen er slordigheden en dat was koren op de molen voor de omschakeling van Utrecht. We gaven meer ruimte weg, ook al omdat we met drie verdediger speelden en daar kwamen een paar mogelijkheden uit voor Utrecht. Het werd een omschakelpartij in het tweede deel van de tweede helft en wij waren niet in staat genoeg weerstand te bieden. De tweede tegengoal was dan ook verdiend, net als de overwinning voor Utrecht. Het is voor ons een zeer teleurstellende nederlaag", luidt zijn conclusie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen