Brama gaat toch voor twee jaar tekenen bij PEC Zwolle

30 augustus 2015, 12:17

In de zoektocht naar versterking voor het middenveld is PEC Zwolle uitgekomen bij een oude bekende. De Overijsselse eredivisionist gaat Wout Brama toch weer in de armen sluiten. De 29-jarige middenvelder keerde de Zwolse club na vorig seizoen nog de rug toe, maar gaat nu alsnog voor twee jaar tekenen bij PEC Zwolle, dat een optie heeft voor nog een seizoen.

"We zijn in een vergevorderd stadium met Wout. Maandag ronden we de deal af", bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp tegen FOX Sports. "Na het vertrek van Ben Rienstra naar AZ is alles in een stroomversnelling gekomen", aldus Nijkamp. PEC Zwolle en Brama gingen vorig jaar om tafel om te praten over een contract, maar kwamen toen niet tot een overeenkomst. Toch was een terugkeer van Brama bij de eredivisieclub nooit uitgesloten. De routinier hield zijn conditie deze zomer op peil bij FC Twente.

Naast Brama komt ook Ouasim Bouy de gelederen van PEC Zwolle versterken. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Juventus. Eerder deze week werd ook bevestigd dat Gustavo Hebling de komende twee seizoenen gehuurd wordt van Paris Saint Germain.

Hoewel de supporters schreeuwden om een terugkeer van Mateusz Klich, is de middenvelder nooit in beeld geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen