Rienstra direct in AZ-basis, Mühren vervangt Janssen

30 augustus 2015, 13:39

Ben Rienstra werd deze week pas als aanwinst gepresenteerd bij AZ, maar heeft niet lang nodig gehad om een basisplaats te pakken te krijgen. De van PEC Zwolle overgenomen middenvelder start in de thuiswedstrijd tegen Roda JC, die om 14.30 uur afgetrapt wordt.

Rienstra vormt samen met Markus Henriksen en Thom Haye het middenvelder van AZ. Robert Mühren, midweeks goed voor een belangrijke treffer tegen Astra Giurgiu (2-0 winst), staat in de basis. Dat gaat ten koste van Vincent Janssen, die op de bank moet plaatsnemen. Dat geldt ook voor Mathias Johansson en Joris van Overeem. Versterking Rajko Brezancic zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Roda JC moet het zonder de naar Turkije vertrokken Anco Jansen doen. Mitchel Paulissen vervangt hem in de basisopstelling. Ard van Peppen is terug na een schorsing, waardoor Martijn Monteyne zijn plekje kwijt is.

Opstellingen

AZ: Rochet; Luckassen, Gouweleeuw, Vd Linden, Haps; Henriksen, Rienstra, Haye; Hupperts, Mühren, Dos Santos. Roda JC: Van Leer; Dijkhuizen, Sankoh, Swinkels, Van Peppen; Noor, Van Hyfte, Griffiths, Faik; Paulissen, Gyasi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen