Advocaat tevreden met punt: "Jongens hebben geknokt"

30 augustus 2015, 13:58

Manager Dick Advocaat wist zaterdag met Sunderland het eerste puntje van het seizoen in uitwedstrijden te pakken. De oefenmeester uit Den Haag speelde met zijn ploeg met 2-2 gelijk bij Aston Villa. The Black Cats keken tegen een 2-1 achterstand aan op Villa Park, maar Jeremain Lens bezorgde Advocaat en consorten een puntje.

"Het was een moeilijke wedstrijd, maar de jongens hebben keihard geknokt om er een puntje uit te slepen", sprak Advocaat na het duel in Birmingham. "Het ging steeds een beetje heen en weer. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het punt", aldus Advocaat, die de kersverse aanwinst Ola Toivonen met een assist zag debuteren. "Hij is een goede speler, die een beetje nasty is. Hij heeft bij PSV laten zien dat hij een goede balcontrole en visie heeft."

Sunderland heeft nu twee weken de tijd om rust te pakken, wegens de interlandonderbreking. "We moeten nog steeds stappen zetten, zodat we wedstrijden beter kunnen controleren. Ik ga met de spelers praten over hoe we dat gaan doen", aldus Advocaat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen