Poulsen last-minute vervangen door Brenet, Kazim basis

30 augustus 2015, 16:50

De meest interessante en grootste eredivisiewedstrijd van het weekend wordt om 16.45 uur afgetrapt in het Philips Stadion in Eindhoven. Regerend landskampioen PSV ontvangt Feyenoord en kan zich absoluut geen nederlaag veroorloven. Gaat de ploeg van coach Phillip Cocu onverhoopt onderuit voor het eigen publiek, dan is de achterstand op Feyenoord én Ajax al zeven punten.

Cocu wilde één verrassende wijziging doorvoeren in zijn basisopstelling. Joshua Brenet, die sinds het teleurstellende optreden van Simon Poulsen in het duel om de Johan Cruijff Schaal in de basis stond, zou als reserve beginnen. Poulsen leek zodoende de kans om zich te laten zien, maar raakte geblesseerd in de warming-up. Daarom mag Brenet alsnog stsarten. Aanwinst Héctor Moreno staat zoals verwacht nog niet aan de aftrap.

Bij Feyenoord heeft coach Giovanni van Bronckhorst toch weer voor Colin Kazim-Richards gekozen, ondanks het feit dat de Turk tegen SC Cambuur (0-2 winst) en Vitesse (2-0) niet al te best speelde. Het betekent dat Michiel Kramer zich weer moet schikken met een plaats in de dug-out. Wat verder opvalt is dat Sven Beek en Terence Kongolo respectievelijk als rechts- en linksachter geposteerd staan. Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden starten in het centrum van de defensie.

Björn Kuipers is de scheidsrechter in de topper.

Opstellingen

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Brenet; Pröpper, Guardado, Maher; Narsingh, De Jong, Lestienne.

Feyenoord: Vermeer; Van Beek, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo, Vejinovic, El Ahmadi, Immers, Kuyt, Kazim en Basaçikoglu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen