Club Brugge pijnigt Standard Luik met zevenklapper

30 augustus 2015, 16:48

De topper tussen Club Brugge en Standard Luik in de Belgische Jupiler Pro League heeft zondagmiddag een bizar verloop gekregen. De kraker eindigde in een monsterzege voor Club Brugge: 7-1. Abdoulay Diaby stal de show, met vier doelpunten voor Blauw-Zwart.

Naar aanleiding van de teleurstellende resultaten en de uitschakeling in de Europa League tegen Molde FK werd coach Slavoljub Muslin afgelopen vrijdag door Standard Luik op straat gezet. De breuk met de coach lijkt haar vruchten echter niet af te werpen. De topper tegen Club Brugge ging met onwerkelijke cijfers verloren, waardoor Luik, 'De Vurige Stede', weer in vuur en vlam zal staan.

In de rust stond er al een 4-1 stand op de borden in het Jan Breydel Stadion van Club Brugge. Diaby had al twee doelpunten gemaakt en ook Ruud Vormer en Obbi Oulare zetten hun naam op het scoreformulier. In de tweede helft scoorde Diaby nog tweemaal en wist ook ex-Vitessenaar Claudemir het net te vinden: 7-1.

Club staat nu tweede, met tien punten uit zes duels. Anderlecht kan de Bruggenaren nog we passeren. Standard Luik is de nummer elf in de Belgische competitie, met zeven punten na zes speelronden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen