Atlético Madrid neemt in slotfase afstand van Sevilla

Ger
30 augustus 2015, 22:38

Atlético Madrid heeft een ruime overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen Sevilla. Mede dankzij twee late treffers werd de Europa League-winnaar met 0-3 verslagen.

Koke opende de score tien minuten voor rust. Atlético voerde de marge diep in de tweede helft verder op. In de 78ste minuut zorgde Gabi voor de 0-2. Jackson Martinez, die deze transferperiode werd overgenomen van FC Porto, legde kort daarop de eindstand vast. Atlético had in de openingsronde van La Liga met 1-0 gewonnen van Las Palmas. De ploeg van trainer Diego Simeone gaat samen met SD Eibar, Celta de Vigo en FC Barcelona aan kop. Sevilla blijft op één punt staan.

Valencia en Deportivo la Coruña hielden elkaar op een 1-1 remise. Lucas brak de ban in de eerste helft, Alvaro Negredo tekende niet veel later voor de gelijkmaker. Beide clubs waren de competitie vorige week ook al begonnen met een puntendeling, tegen respectievelijk Rayo Vallecano en Real Sociedad.