Ziyech baalt van ontslag Schreuder: "Fans hebben gewonnen"

Ger
31 augustus 2015, 08:44

Aanvoerder Hakim Ziyech is het totaal niet eens met het ontslag van Alfred Schreuder bij FC Twente. De trainer werd zondag wegens de teleurstellende resultaten van de Enschedese club op straat gezet. Ziyech noemt dat een schandalige beslissing.

Schreuder haalde de 22-jarige middenvelder vorig seizoen over om van sc Heerenveen naar Twente over te stappen. Ziyech zegt dat hij, maar ook de rest van het team, vierkant achter de coach stond. "Dit verdient de trainer absoluut niet. Het bestuur moet naar zichzelf kijken. Ze zijn blijkbaar niet in staat om hun eigen beslissingen te nemen", aldus Ziyech in De Telegraaf. "Neem deze maatregel dan in de zomer of aan het begin van het seizoen. Nu hebben de supporters blijkbaar gewonnen."

Ziyech zet nu ook voor zichzelf de deur voor een vertrek open. "Ik kan daar niet teveel over zeggen, want ik heb het niet in eigen hand. Maar de transfermarkt is nog even open en ik heb het er met mijn zaakwaarnemer al over gehad. Mocht er nog een mooie club komen dan zeg ik daar nu zeker geen nee tegen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen