Sneijder: "Blind vliegende start geven als bondscoach"

Ger
31 augustus 2015, 09:21

Wesley Sneijder hoopt zijn goede vorm van Galatasaray mee te nemen naar Oranje. De middenvelder scoorde de voorbije speelronde in de Turkse competitie twee keer in het gewonnen uitduel met Konyaspor (1-4). Met het Nederlands elftal staan de komende dagen de cruciale EK-kwalificatiewedstrijden tegen IJsland en Turkije op het menu.

"We willen naar Frankrijk en daar moet alles voor wijken. Iedereen moet beseffen dat dit de week van de waarheid is. En dus moeten we voor elkaar door het vuur en vooral de nieuwe jongens helpen. Er staat druk op. Maar dan zijn we vaak op ons best", zegt Sneijder in De Telegraaf. "We moeten zorgen dat we Danny Blind een vliegende start geven en alsnog een goede uitgangspositie voor het EK creëren. Het mooie is dat we alles in eigen hand hebben. Als we 'gewoon' vier keer winnen, zijn we er in december bij de loting bij. Al weet ik dat dit wat makkelijker klinkt dan het is."

Volgens Sneijder is het cruciaal dat Arjen Robben er weer bij is. "Zonder iemand anders tekort te willen doen, is zijn aanwezigheid superbelangrijk. Hoeveel dreiging er van hem uitgaat, bleek wel weer tegen Bayer Leverkusen. Dat we allebei als doelpuntenmaker in Huis ter Duin binnenkomen, is lekker."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen