Afellay met rood op zak naar Oranje: "Niet slim van me"

Ger
31 augustus 2015, 10:34

Ibrahim Afellay beleefde een teleurstellende speelronde in de Premier League. De vleugelspeler van Stoke City liet zich in de thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion provoceren door Craig Gardner. Na slechts 25 minuten moest hij met een directe rode kaart naar de kant.

Afellay werd door Gardner onderuit gehaald en kreeg daarna nog een tik in zijn gezicht. De oud-PSV'er gaf zijn tegenstander een pets terug, wat hem op een uitsluiting kwam te staan. "Als je goed naar het moment kijkt, zie je dat de beste man zelf begint", legt Afellay in gesprek met het AD uit. "Hij duwt me in het gezicht. Zo'n actie leidt tot een reactie. Natuurlijk is het niet slim van me, maar er kwam emotie bij kijken."

Afellay wil niet te lang stilstaan bij het voorval. Deze week sluit hij immers aan bij de selectie van het Nederlands elftal. "De vorige interlands zat ik er niet bij. Dat had te maken met de vervelende situatie bij Olympiakos. Nu ik weer speel, zit ik er weer bij. Ik heb er veel vertrouwen in. Zodra we bij elkaar komen, richten we het vizier op die cruciale duels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen