Geen enkele interesse in Boilesen: "Zo staat het ervoor"

31 augustus 2015, 18:45   Bijgewerkt: 1 september 2015, 10:55

Nicolai Boilesen was nadrukkelijk op weg naar de uitgang bij Ajax, maar zijn naam prijkt op de avond van de laatste transferdag nog altijd op de loonlijst in de Amsterdam ArenA. De linksback moest weg bij Ajax, maar omdat er simpelweg geen interesse was in de Deen, blijft hij in Amsterdam actief.

Boilesen doet in gesprek met het Deense Ekstrabladet een boekje open over de huidige stand van zaken rondom zijn persoon. "Ik heb altijd gezegd dat ik op een hoger niveau wil proberen te spelen, in een van de vier of vijf grote competities in Europa. Welk land, dat maakt niet uit. De club moet een goed gevoel geven. Maar er zijn geen clubs geweest. Zo staat het er nu voor", zegt hij.

Boilesen heeft in Amsterdam nog een contract tot komende zomer. Hij mag zich echter niet al te druk over zijn toekomst.  "Het gaat over je loopbaan, over je leven, natuurlijk is dat een stressfactor. Maar we weten ook dat dit soort dingen kunnen gebeuren in het voetbal. Er zijn nog zes uur te gaan, dus we zullen zien of er nog wat komt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen