Bedrijvig Excelsior hengelt clubloze Drost binnen

31 augustus 2015, 19:27

Excelsior heeft voor tweede keer toegeslagen op de laatste dag van de transferwindow. Nadat eerder Stanley Elbers werd gecontracteerd, heeft de club nu ook Henrico Drost vastgelegd. De verdediger, die clubloos was, heeft in Kralingen een contract voor twee seizoenen gesigneerd.

Drost is een geen onbekende in Kralingen. Hij werd in het seizoen 2006/2007 al gehuurd van sc Heerenveen. "Ik vind het leuk om terug te keren bij Excelsior'', vertelt hij op de website van zijn club. "Ik heb een jaar op huurbasis in Kralingen gespeeld en dat beviel mij goed. We hadden toen een leuk team en speelden ons uiteindelijk ook veilig in de Eredivisie. Er speelden nu wat dingen in het buitenland, maar het was te onzeker voor mijn gezin. Daarom ben ik blij dat Excelsior zich meldde."

De 28-jarige centrumverdediger was transfervrij na zijn vertrek bij NAC Breda. "Ik heb vorige week een gesprek gehad en dat klonk meteen goed. Vorig jaar was Excelsior een lastige ploeg om tegen te spelen. Ze speelden gegroepeerd en hadden aanvallend gevaarlijke mensen. Een groot deel van de groep is intact gebleven, dus ik denk dat Excelsior het elke tegenstander lastig kan maken. Ik kijk ernaar uit om morgen aan te sluiten. Ik heb twee maanden geen wedstrijden gespeeld, dus ik zal een paar weken nodig hebben om wedstrijdfit te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen