'Van Dijk is reeds medisch gekeurd bij Southampton'

1 september 2015, 14:20

Virgil van Dijk lijkt steeds harder op weg te zijn naar Southampton. De centrale verdediger van Celtic wordt al geruime tijd in verband gebracht met de club van manager Ronald Koeman, maar nu zit er echt schot in de zaak. Sky Sports meldt dinsdagochtend namelijk dat de Nederlander in de nacht van maandag op dinsdag al medisch gekeurd is bij de Premier League-club.

Naar verluidt legt Southampton maar liefst 15,7 miljoen euro op tafel voor de 24-jarige Van Dijk, die zich de afgelopen twee seizoenen flink in de kijker speelde bij Celtic. De regerend kampioen van Schotland haalde de verdediger in de zomer van 2013 op bij FC Groningen.

Koeman zei bij de NOS al dat hij Van Dijk er nog altijd graag bij wilde hebben. "Hij staat bij ons hoog op de lijst", sprak de manager van Southampton, die zich verwondert over het feit dat Van Dijk eigenlijk nog nooit een echte kans gekregen heeft bij Oranje. "Het heeft me weleens verbaasd, als ik zie welke centrale verdedigers wel geselecteerd zijn, dat hij daar nooit bij heeft gezeten."

De transfermarkt gaat in Engeland maandagavond om 19.00 uur (Nederlandse tijd) dicht.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen