Real Madrid stapt mogelijk naar FIFA in De Gea-zaak

1 september 2015, 12:06

Het ligt in de lijn der verwachting dat Real Madrid contact gaat opnemen met de FIFA. De Spaanse topclub greep na een ontzettend lange soap naast de komst van David de Gea, omdat het papierwerk van de transfer van de doelman van Manchester United niet op tijd in orde was. De Madrilenen willen er mogelijk bij de wereldvoetbalbond voor zorgen dat de overstap er deze zomer alsnog van zal komen.

Het was een bizarre gewaarwording. Het leek maandag niet de vraag te zijn óf de komst van De Gea naar Real Madrid aangekondigd zou worden, maar wannéér dit het geval zou zijn. Wegens administratief geklungel was de documentatie echter pas een half uur na de Spaanse transferdeadline (0.00 uur) geregeld, waardoor de transfer afketste.

De Spaanse media Cadena Ser en AS melden nu dat Real Madrid van mening is dat het bewijzen heeft dat de transfer wél voor 0.00 uur afgerond was. De documenten konden echter niet tijdig verstuurd worden door de Spaanse bond (LFP), wordt er gezegd. De Madrileense topclub hoopt zodoende dat de FIFA de LFP kan overrulen en dat de transfer alsnog zijn doorgang kan vinden.

Real-goalie Keylor Navas heeft volgens diverse media de transfer van De Gea gedwarsboomd. Hij zou als wisselgeld worden ingezet, maar op het laatst nog met aanvullende eisen zijn gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen