Fortuna geeft Ospitalieri contract en bindt talent

1 september 2015, 12:04

Marco Ospitalieri heet de technische leiding van Fortuna Sittard in een stageperiode kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De testspeler heeft een contract afgedwongen bij de Limburgse Jupiler League-club. De 23-jarige Belgische verdediger heeft voor twee jaar getekend.

"Wij zochten nog naar een versterking voor de linkerflank. Daarom zijn we blij met de komst van Marco, want hij kan zowel linkshalf als linksback spelen. Marco werd al zo'n twee jaar door onze scouts gevolgd", zegt technisch manager Charly Chudik op de clubwebsite. "Wij zochten nog naar een versterking voor de linkerflank. Daarom zijn we blij met de komst van Marco, want hij kan zowel linkshalf als linksback spelen. Marco werd al zo'n twee jaar door onze scouts gevolgd. Hij heeft ons tijdens zijn oefenstage niet alleen overtuigd van zijn voetbalkwaliteiten, maar ook van zijn 'drive' en zijn uitgesproken ambities."

"Het heeft even geduurd, maar na een maand meetrainen is het nu rond", zegt de opgeluchte Ospitalieri zelf. "Het is fijn om duidelijkheid te hebben, want nu kan ik me volledig focussen op het team en het vinden van mijn plekje daarin. Ze hebben me goed opgevangen. Als het ons lukt om een paar overwinningen te pakken dan gaan we zeker nog groeien als team. Dan wordt het een mooi seizoen waarin we in het linkerrijtje moeten kunnen eindigen en, wie weet, zelfs voor de play-offs kunnen gaan. Voor mezelf is het nu zaak om minuten te gaan pakken en me zo de basiself in te vechten."

Fortuna heeft daarnaast Luc Mares (18) beloond met een contract. De jonge verdediger annex middenvelder heeft ook voor twee jaar getekend. De club uit Sittard wist eerder al Gavin Vlijter, Dries Saddiki en Demen Roumen te binden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen