Belgisch talent Oularé wordt teamgenoot Berghuis

Jw
1 september 2015, 18:13

Watford heeft een groot Belgisch talent aan zich gebonden. De negentienjarige Obbi Oularé maakt per direct de overstap van Club Brugge naar de Engelse promovendus. Hij tekent bij de club van de Nederlandse aanvaller Steven Berghuis een contract van vijf seizoenen. 

De naam van Oularé kwam deze zomer ook voor op het lijstje van Ajax-directeur Marc Overmars. De club uit Amsterdam werd echter niet concreet voor de Belgische jeugdinternational. De vraagprijs van Club Brugge zal wellicht een reden zijn geweest. De Belgische topclub, die in de voorrondes van de Champions League werd uitgeschakeld door Manchester United, zou een transferbedrag van ruim acht miljoen euro opstrijken. 

Watford heeft zich met het zware seizoen in de Premier League in het vooruitzicht flink versterkt. Als Oularé wordt meegerekend, is er in totaal precies een elftal aan spelers aangetrokken. Daaronder een aantal bekende namen, zoals Berghuis en Nathan Aké (gehuurd van Chelsea), Valon Behrami (HSV), Sebastian Prödl (Werder Bremen) en Etienne Capoue (Tottenham Hotspur). Een compleet overzicht is hier te vinden. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen