Van Gaal blij: "Martial kan een topspeler worden"

Jw
1 september 2015, 19:50

Louis van Gaal juicht de komst van Anthony Martial toe. Volgens de Nederlandse trainer van Manchester United heeft de pas negentienjarige spits alles in zich om uit te groeien tot een nieuwe ster in het mondiale voetbal. De Engelse grootmacht rondde vanavond de transfer ter waarde van minimaal vijftig miljoen euro af. 

Volgens de oud-bondscoach van Oranje volgde zijn technische staf de jongeling al een tijd. "Anthony is een natuurtalent, jong en multifunctioneel in de voorhoede. Bovendien heeft hij een gigantisch potentieel. We hielden hem al geruime tijd in de gaten en hij heeft zich de afgelopen tijd stormachtig ontwikkeld bij Monaco", aldus Van Gaal, die daarmee niets wil weten van het stempel 'paniekaankoop'.

"Ik ben blij dat Martial naar Manchester United is gekomen, omdat ik denk dat dit de juiste omgeving voor hem is om verder te groeien. Hij heeft alle kwaliteiten om een topspeler te worden. Tegelijkertijd moeten we hem ook de tijd geven om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en het ritme van de Premier League", neemt de 64-jarige oefenmeester zijn nieuwe pupil ook direct in bescherming. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen