Valencia neemt Bakkali niet op in CL-selectie

Jw
1 september 2015, 20:53

Slecht nieuws voor Zakaria Bakkali. De Belgische aanvaller is niet opgenomen in de selectie van Valencia voor de Champions League. De van PSV overgenomen speler stond op de nominatie om te worden verhuurd, maar van een tijdelijke overgang kwam het niet.

Hierdoor lijkt Bakkali nu minimaal een half jaar genoegen te moeten nemen met weinig speeltijd. En dat is een slechte zaak voor de eenmalig Belgisch international, die door een verstoorde werkrelatie bij PSV het afgelopen anderhalf jaar al niet meer kon rekenen op speeltijd. 

Bakkali maakte ruim een week geleden zijn debuut voor Valencia. De rappe buitenspeler mocht een half uur invallen tegen Rayo Vallecano (0-0). Verder kwam hij dit seizoen nog niet. Dat de naam van Bakkali niet op de 25-koppige lijst staat voor de Champions League biedt evenmin weinig perspectief. 

Bakkali werd enkele jaren geleden nog gezien als één van de grootste talenten van Europa, helemaal toen hij als zeventienjarige aanvaller indruk maakte in de Champions League tegen Zulte Waregem. PSV deed de Belg een verbeterde contractaanbieding, maar daar ging hij niet op in. Sindsdien boterde het niet meer tussen beide partijen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen