Toivonen twijfelde geen moment over Sunderland-transfer

2 september 2015, 16:30

Ola Toivonen werd deze zomer verrassend door manager Dick Advocaat naar Sunderland gehaald. De aanvaller, oud-speler van PSV, hoefde naar eigen zeggen geen moment te twijfelen over de nieuwe stap in zijn carrière. Ook al is Sunderland momenteel de nummer laatst, de Zweed is blij met zijn transfer.

Sunderland is na vier speelronden nog zonder zege in de Premier League. Door twee gelijke spelen staan The Black Cats op twee punten. Vorig seizoen wist de ploeg slechts zeven keer te winnen en 31 keer te scoren in de Engelse competitie. Ondanks deze statistieken wilde Toivonen gaat naar het Stadium of Light. "Ik hoefde helemaal niet te twijfelen", zegt hij tegen BBC Newcastle.

De 29-jarige Toivonen werkte bij PSV ook samen met Advocaat en is dus na zijn Franse avontuur bij Stade Rennes herenigd met de coach. "Dick en andere mensen zeiden positieve dingen over Sunderland", aldus de aanwinst, die in de 2-2 remise tegen Aston Villa als invaller debuteerde met een assist op Jeremain Lens. "We zullen het steeds beter gedaan doen, daar hebben we de spelers voor. In de interlandonderbreking zullen we goed fit worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen