Diego Costa nog niet sterk bij Spanje: "Heb goals nodig"

2 september 2015, 20:35

Diego Costa is bij Chelsea onomstreden voor de spitspositie, maar kan zijn goede prestaties in het blauw vaak niet doorzetten bij het Spaanse nationale elftal. Dat beseft de aanvaller is geen ander. Hij weet dat zijn prestatie bij La Roja nog niet om over naar huis te schrijven zijn en wil hier graag verandering in brengen.

Op de persconferentie in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije (zaterdag) stelde Diego Costa dat hij hoopt op beterschap bij de nationale ploeg van Spanje. "Ik denk dat ik gewoon doelpunten nodig heb", zei de Chelsea-speler. "Ik word fysiek wel steeds beter, waardoor er meer in het vat zit. Hopelijk kan ik dat vanaf dit moment laten zien."

Diego Costa weet dat hij moet presenteren en dat als hem dat niet lukt, hem dat de kop kan kosten. "Dan wordt er gewoon iemand anders opgeroepen. Ik ben er alleen maar mee bezig om het tij te keren en het goed te doen. Ik hoop dat dit snel zal lukken. Een aanvaller heeft goals nodig en daar ontbreekt het tot dusver aan bij mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen